شرکت بازرگانی صدف باران گشتاسب

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ترانزیت (کارگزار رسمی گمرک ایران)

شرکت بازرگانی صدف باران گشتاسب

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ترانزیت (کارگزار رسمی گمرک ایران)

کشف قاچاق گروهی انسان توسط ماموران گمرک


⭕️ماموران گمرک بازرگان در یک محموله خروجی 4 مورد قاچاق انسان کشف کردند. 


⭕️به گزارش روابط عمومی گمرک ایران با هوشیاری و به کمک تجهیزات کنترلی و رصد اطلاعات این محموله، ماموران گمرک بازرگان موفق شدند با شناسایی و بازرسی محموله 3 مرد تبعه ایرانی و یک مرد با تابعیت یکی از کشورهای همسایه را که در میان کیسه های آکریلیک مخفی شده بودند، کشف کنند. 


⭕️کامیون حامل بار اکریلیک از کشور ازبکستان به ترکیه بارگیری شده بود و این افراد قصد داشتند از این مسیر به طور قاچاق از ایران خارج شده و به ترکیه بروند. ماموران گمرک پس از مشکوک شدن به بار کامیون و با استفاده از دستگاه ایکس ری موفق به شناسایی این افراد در میان بار کامیون شدند. این افراد پس از شناسایی به مراجع قضایی معرفی و تحویل داده شدند.


⭕️در یک هفته گذشته برای دومین بار است که ماموران گمرک بازرگان موفق به کشف قاچاق انسان می شوند. ماموران گمرک ایران با هوشیاری، کنترل و رصد محموله های خروجی و ورودی موفق شده اند بیش از 500 مورد قاچاق انسان کشف کنند.

مردم نباید مادام‌العمر چوب صنعتی را بخورند که قصد پیشرفت ندارد.

٢١٧ نماینده مجلس در اتحادی بی‌سابقه با یکدیگر، طرحی دوفوریتی را ارائه کرده‌اند که تعرفه واردات خودرو را کاهش داده و به همان تعرفه حداکثر ٥٥ درصدی بازگردانند. به اعتقاد بهرام پارسایی، عضو کمیسیون اصل ٩٠، مردم نباید مادام‌العمر چوب صنعتی را بخورند که قصد پیشرفت ندارد.

آخرین گزارش بانک جهانی

آخرین گزارش بانک جهانی میگوید زمان صرف شده اقدامات اداری برای صادرات در ایران ۳۱۰ ساعت و برای واردات ۴۸۵ ساعت است.

واردات انواع میوه به جز ۶ مورد ممنوع شد


به گزارش پایگاه خبری واردات و صادرات به نقل از خبرنگار مهر، علی معقولی مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک جمهوری اسلامی ایران با ابلاغ بخشنامه‌ای به گمرکات سراسر کشور ورود انواع میوه‌ها به غیر از ۶ میوه نارگیل، آناناس، انبه، موز، منگوتین و پاپایا را ممنوع اعلام کرد.


در این بخشنامه آمده است: پیرو بخشنامه ردیف ۱۰۲ مورخ ۹۳.۳.۱۱ و بخشنامه ردیف ۴۰۵ مورخ ۹۴.۱۲.۱ به پیوست تصویر نامه شماره ۹۶۰۵۰۲۰۵۰۱۳ مورخ ۹۶.۱۱.۱ مدیرکل محترم دفتر مقررات و استانداردهای بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ارسال و اعلام می‌دارد؛


۱-صرفاً ورود شش میوه گرمسیری شامل نارگیل، آناناس، انبه، موز، منگوتین و پاپایا، با اخذ مجوز قرنطینه سازمان حفظ نباتات با رعایت سایر مفاد بخشنامه‌های فوق‌الذکر و دیگر مقررات بلامانع است. واردات سایر میوه‌ها از جمله زیتون (حتّی در آب نمک) به سرزمین اصلی و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ممنوع است.


۲-ورود موقت انواع خشکبار به سرزمین اصلی و یا ترانزیت آن به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، صرفاً جهت پردازش و سپس صادرات به خارج از کشور در صورت مجوز مربوطه صرفاً توسط این مرکز (برای ترانزیت به مناطق) و یا دفتر صادرات (به عنوان ورود موقت برای پردازش برای واحدهای تولیدی موضوع ماده ۵۱ ق. ا.گ. با رعایت مقررات مربوطه و ارائه مصوبات و جداول کمیسیون ارزش‌افزوده در هر مورد) با رعایت  ضوابط قرنطینه‌ای مربوطه امکانپذیر می‌باشد.


۳-رعایت مفاد ماده ۱۱۹ آئین‌نامه اجرایی قانون امور گمرکی در صورت عبور محموله‌های موصوف از سرزمین اصلی و درج عبارت عدم امکان استفاده از تسهیلات صادراتی برای محصولات خارجی که صرفاً در مناطق یادشده عملیاتی، بسته‌بندی روی آنها صورت پذیرفته است بر روی پروانه‌های صادراتی (در سامانه جامع امور گمرکی) ضروری می‌باشد.

ترخیص کالاهای واحدهای تولیدی بدون پرداخت حقوق ورودی / اختیارات گمرکات اجرایی افزایش یافت


⭕️فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در بخشنامه جدیدی در اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و حمایت از تولید داخلی شرایط تشریفات گمرکی برای واحدهای تولیدی معتبر بدون پرداخت حقوق ورودی و با نگهداری بخشی از کالا به عنوان وثیقه حقوق ورودی کالاهای ترخیصی را اعلام و اختیارات تشریفات گمرکی این کالاها را به گمرکات اجرایی تفویض کرد .


⭕️بر اساس این بخشنامه در اجرای جزء۲ بند ت ماده ۳۸ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و به منظور حمایت از تولید داخلی و بهبود فضای کسب و کار و تسهیل در تشریفات گمرکی برای واحدهای تولیدی معتبر با نگهداری بخشی از کالا به عنوان وثیقه حقوق ورودی کالاهای ترخیصی به ناظرین گمرکات استانها، مدیران کل گمرکات استان تهران (تهران، غرب، فرودگاه امام خمینی)، اصفهان، شیراز، یزد، کرمانشاه، کردستان، کرمان، مازندران، سمنان، البرز، قزوین، زنجان، گلستان تفویض شد .


⭕️بر اساس این بخشنامه  تعیین و تشخیص واحدهای تولیدی معتبر و مواد اولیه و قطعات مورد نیاز در واحدهای تولیدی بر اساس پروانه بهره برداری مشروط به داشتن حداقل ۵۰ نفر کارگر بیمه شده است و حداکثر مهلت استفاده از این تسهیلات و نگهداری بخشی از کالا به عنوان وثیقه حقوق ورودی ۳ ماه است، بطوریکه از تاریخ ۹۶/۱۱/۱۵ تجاوز ننماید. 


 ⭕️ترخیص درصدی کالا صرفاً جهت کالاهای وارداتی توسط واحدهای تولیدی که در خط تولید یا در محصول تولید شده در واحدهای مزبور مورد استفاده قرار می گیرد و رأساً توسط واحدهای تولیدی مزبور وارد می شوند تعلق می گیرد. 


⭕️ تنظیم اظهارنامه به میزان کل کالا (در صورت بانکی بودن اسناد پس از اخذ کد رهگیری بانک مربوطه و بارگذاری اصل اسناد بانکی) و بدون اخذ حقوق ورودی صورت می پذیرد.


⭕️ در صورتی که محموله های وارده طی چند بارنامه از نظر ترکیب اقلام ، تعداد، ارزش مشابه باشند گمرک می تواند کل کالای یک یا چند محموله را به عنوان وثیقه حقوق ورودی - در صورت تکافوی حقوق ورودی کالاهای ترخیص شده و سایر وجوه متعلقه - در گمرک نگهداری و محموله های دیگر را به صورت نسیه ترخیص نماید.


⭕️ متقاضی نمی بایست در زمره بدهکاران موضوع ماده ۷ قانون امور گمرکی باشد.  در ترخیص درصدی هر مورد نسبت به ترخیص حداکثر ۴۰٪ از کالا و پروانه ورودی (با توجه به اینکه در حال حاضر پروانه که تشریفات آن به اتمام نرسیده تلقی، و در سامانه تسویه نشده باقی می ماند) به مدت حداکثر سه ماه تا تسویه نهایی توسط ذینفع نگهداری می گردد.


⭕️ در صورت عدم ایفای تعهدات در مهلت مقرر گمرک محل، ضمن اجرای مواد ۷ و ۸ قانون امور گمرکی نسبت به پیگیری در جهت رفع تعهدات تودیع نشده اقدام و مراتب را به گمرک ایران جهت عدم ارائه تسهیلات گمرکی به صاحب کالا اعلام می نماید. بدیهی است که بعد از وصول حقوقی ورودی متعلقه اجرای مفاد ماده ۷ و ۸ متوقف می شود.


  ⭕️گمرک مربوطه موظف است آن قسمت از کالاهای نگهداری شده را در موعد مقرر قانونی، متروکه اعلام و در متن اظهارنامه متروکه میزان بدهی صاحب کالا را مورد توجه قرار داده و نسبت به پیگیری اخذ حقوق ورودی کل کالا از سازمان اموال تملیکی تا حصول نتیجه اقدام نماید. 


⭕️ هزینه های گمرکی و همچنین هزینه های متعلقه ، عوارض ، مالیات ارزش افزوده به کالاهای ترخیص شده و باقیمانده کالای نگهداری شده در گمرک برای مدتی که مجوز صادر شده و همچنین جریمه های متعلقه موضوع مواد ۱۰۸ و ۱۰۹ قانون امور گمرکی باید نقداً پرداخت گردد. بهره برداری همزمان از این تسهیلات با تودیع سایر تضامین وجود نداشته لذا امکان استفاده از ضمانت نامه بانکی بعد از مدت استفاده از تسهیلات نسیه جهت ترخیص باقیمانده کالا وجود ندارد. 


⭕️ این دستورالعمل شامل کالاهایی چون توتون و تنباکو نمی گردد.  در گمرکاتی که همجوار مناطق آزاد و ویژه قرار دارند با توجه به صدور قبض انبار توسط منطقه مراتب نگهداری حداقل ۶۰ درصد کالا به آن منطقه به نحو مقتضی اعلام خواهد شد تا از واگذاری و مرجوع نمودن کالا خودداری و آن گمرک بر نگهداری کالا نظارت کامل اعمال نماید.